2021 m. kovo 25 d., ketvirtadienis

"Mėsainis" su saldžiarūgščiu čili majonezu (Be gluteino)

                                                    






 Padažui reikės

 20g veganiško majonezo
5ml klevų sirupo
5ml čili padažo (pagal jūsų pasirinkimą)

Mėsainiui reikės

"Brioche" bandelių
Salotų
Pomidorų
Jalapeno pipirų
Raudonojo sogūno
"Sūrio"
Beyond Meat paplotėlis (ar pagal jūsų pasirinkimą)

Paruošimas

Padažui
- Visus ingridientus sumaišykite kartu.
- Ištepkite pakaitintas bandeles

 Burgeriams
- plonai supjaustykite pomidorus, svogūnus
- brioche bandeles pakepinkite ant karštos ugnies keptuvėje, kad apskrustų, vėliau palikite atvėsti
-  karštoje keptuvėje apkepinkite paplotėlį,kad apskrustu jo išorė, pasūdykite
- ant bandelių užtepkite padažo ir sudėkite paruoštus produktus
- į pašildytą orkaitę, ant 180 laipsnių įdėkite "mėsanius" ir kepkite apie 12minučių, kol gražiai pasilydys sūris. 


Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą