1 skardinės avinžirnių
1 puodelio grikių
1 puodelio migdolų pieno
baltymų miltelių
1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
1 arbatinio šaukštelio cinamono
1 banano
šviežių ar šaldytų uogų
Paruošimas:
- Grikius suberkite į kavamalę ir susmulkinkite iki tol kol įgaus miltų pavidalą
- Nusausinkite avinžirnius ir supilkite į puodelį likusį skystį
- Pirmiausia sumaišykite sausus ingridientus, tada įpilkite pieno, akvafabos (skystis iš avinžirnių), sutrintą bananą.
- Tekstūra turėtų būti tiršta, be gabalėlių. Kepkite ant vidutinės ugnies, apverskite ir kepkite tol, kol švelniai paruduos.
- Papuoškite uogomis ar mėgstamiausiu padažu ir voila!
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą