2019 m. spalio 2 d., trečiadienis

KVV ragauja: lazdynų riešutų kremas


Visuomet labai smagu išragauti kokias vegan-draugiškas gastronaujienas, net jei tai ir iš pirmo žvilgsnio paprastai atrodantis riešutų kremas.

Itališkas "Aiello" iš lazdynų riešutų be luobelių pagamintas kremas puikiai tiko tepti ant itališkos duonos ir kramsnoti pusryčiams su šviežia ir gardžia kava. Kremo skonis - nepakartojamas: tiesiog lazdyno riešutai kvadratu. Jo tekstūra gan skysta, tad turėtų jis tapti ne tik puikiu tepamu kremu, bet ir tokiu, į kurį galima mirkyti obuolio skiltelę ar traputį, jei nesate "duonavalgiai". Turiu įtarimą, jog puikiai šis kremas pagardintų ir saldžius kepinius, o gamintojai netgi pataria su juo gaminti makaronų padažus. Italai sako - italai žino. Nė neabejoju, kad išmėginsiu ir šį pasiūlymą. O jei norite rudenį pasitikti su lazdynų skoniu ir kvapu - ieškokite šio gėrio Livinn - Sveiki produktai parduotuvėse.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą