2019 m. gegužės 27 d., pirmadienis

Didesnis tofu pasirinkimas prekybos centruose!

Tikri tofu mėgėjai žino: rasti gerą tofu gali būti sunku. Labai sunku. Vienas per kietas. Kitas per minkštas. Trečias per brangus. Ketvirto galima gauti tik specializuotoje parduotuvėje, kuri baisiai toli. O tofu norisi... Tad žinią, kad į Maxima prekybos centrus atkeliavo naujų tofu, o dar ir labai gera kaina, pasitikau itin džiaugsmingai.


Natūralus "Lunter" tofu - toks, kokio ir galima tikėtis. Paprastas, minkštas, drėgnas. Ne per kietas, ne per trapus. Todėl buvo sunaudotas ruošiant taip mėgiamą tofinienę - su smidrais, slyviniais pomidoriukais ir pavasariniais žalumynais. Be jokių abejonių šis tofu tiks ir pamarinavimui, ir į saldžius patiekalus, ir į karius ar į bet ką, kur besugalvotumėte. Tame ir natūralaus tofu žavesys - jis gali virsti kone bet kuo! Antra žavesio dalis - tofu maistingumas. Turintis dauuuuug baltymų jis tinka ir besportuojantiems, ir besidietinantiems, ar tiesiog paprastai veganaujantiems ar pieno produktų vengiantiems.


Antrasis paragautas buvo marinuotas tofu. Lūkesčiai buvo nedideli - mat anksčiau ragautiems marinuotiems tofu pritrūkdavo skonio, todėl pamarinuodavau juos antrąsyk. Vis dėlto šį kartą ko jau ko, bet skonio tikrai nepritrūko - - paragavusi kampuką nutariau transformuoti tofu gabalą į du tofu kepsnius bei tingius ofiso pietus. Jautėsi ten puikiai ir prieskoniukai, ir česnakiukai. O kas gali būti geriau tinginio dienai, nei greitai paruošiamas, bet kartu ir sveikas bei maistingas veganiškas maistas?


Norit išragaut "Lunter" tofu ir jūs? Pėdinkit į Maximą ir sekite KVV pavyzdžiu! Skanaukite paprastai, neįprastai ir pasidalinkite įspūdžiais socialiniuose tinkluose!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą