Reikės:
1/2 ryšulėlio smidrų
kelių saujų salotų mix'o (ar kitų Jūsų mėgstamų lapų)
70 g augalinio mocarelos ar graikiško tipo sūrio (naudojau Violife Greek)
saujos vynuoginių pomidoriukų
saujelės žaliųjų alyvuogių be kauliukų
alyvuogių aliejaus
1 skiltelės česnako
šlakelio citrinos sulčių
druskos
mėgstamų prieskoninių žolelių
- nuplaukite smidrus, nulaužykite sumedėjusius kotelius.
- sutrinkite česnaką, į keptuvę įpilkite aliejaus ir pakepinkite ten smidrus su česnaku apie 5 minutes. Baigiant kepti, pašlakstykite citrinos sultimis ir apibarstykite druska.
- į salotų dubenį sudėkite susmulkintas daržoves, alyvuoges ir vegan sūrį.
- iš aliejaus, citrinų sulčių, druskos ir prieskoninių žolelių susimaišykite salotų užpilą.
- ant salotų sudėkite praaušusius smidrus ir supilkite pasiruoštą užpilą.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą