2018 m. lapkričio 12 d., pirmadienis

"Apetit" meksikietiški vegan kepsneliai

Žinote, kokį maistą smagiausia ragauti?

Ogi praktišką!

Taip, prabangūs ir įmantrūs vegan produktai yra smagu, bet kartais viskas, ko tau reikia - greiti ir paprasti pietūs. Tokius galite nesunkiai pasiruošti jei Jūsų šaldytuve guli maišelis "Apetit" firmos meksikietiškų veganiškų kepsnelių. Jie į Lietuvos rinką įžengia lapkritį. 

Kepsnelius pasikepiau iš vakaro, dar apviriau brokolį ir susipakavau viską į pietų dėžutę - neštis darban. Visai nesveikuoliškai pasišildžiau kepsnelius ir brokolius mikrobangų krosnelėje, šliūkštelėjau skanaus padažiuko ir ragavau.

Jų tekstūra nelabai priminė nuggets - galbūt reikėjo paruošti kitaip, pvz. virti aliejuje arba kartą iškeptų jau nebešildyti. Vidus buvo minkštas, kukurūzų košės pavidalo, beveik vienalytis - būta viduje ir čili gabalėlių. Kepsniukai vos vos aštrūs, o juose tupinčių prieskonių rinkinys gan neblogai atskleidė meksikietišką dvasią. Šis greitmaistis gan sotus, tad praėjus kelioms valandoms po pietų vis dar jaučiausi soti, o tai didelis pliusas, nes ne visi vegan pietūs geba suteikti ilgalaikį sotumo jausmą.


"Apetit" meksikietiški vegan kepsneliai su garnyru

Maišelyje tupi 9 kepsneliai, o jų ir kitos "Apetit" produkcijos ieškoti galite šiose parduotuvėse "Maxima":
Vilnius: Tuskulėnų g. 66, Mindaugo g. 11, Savanorių pr. 247, Ozo g. 25, Ozo g. 18; Kaunas: Pramonės pr. 29, Veiverių g. 150B, Karaliaus Mindaugo pr.49, Savanorių pr. 255, Jonavos g. 60
Šiauliai: Tilžės g. 225, Aido g. 8; Plungė, J. Tumo-Vaižganto g. 81; Klaipėda: Šilutės pl.3 5, Taikos pr. 141, Taikos pr. 61; Marijampolė: V. Kudirkos g. 3

Skanaus!

Taip atrodo kepsnelių pakuotė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą