2017 m. rugsėjo 11 d., pirmadienis

Violetos avižinių miltų kepsneliai

Kartais "Ką valgo veganai?" skaitytojai pasidalina ir savais receptais - Violeta siūlo pasigaminti avižinių miltų kepsnelių su burokėlių ir salierų lapkočiais, kurie jai skaniausi su pomidorų padažu.


Violeta rašo:

Viską darau "iš akies". Mintis tokia: burokine trintuve sutarkuoti cukiniją, supjaustyti burokėlių (mangoldų) lapkočius ir prieskonines žoleles, įberti įvairių prieskonių, grikių, avižų ar kitų miltų, druskos ir vandens ir kepti. Čia kūryba - lai pasireiškia vaizduotė ir noras bandyti, ieškoti. Pirmyn į įdomių ir nepakartojamų valgių pasaulį! Sėkmės !


Norite pasidalinti savo receptais su KVV skaitytojais ir jūs? Brūkštelkite laišką į kavalgoveganai.lt@gmail.com ar žinutę facebook'o puslapyje!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą