Reikės:
2 stiklinių pilno grūdo kvietinių miltų
150 g vegan margarino
2 šaukštų cukraus (ar kito saldiklio)
1 šaukštelio kepimo miltelių
1/2 šaukštelio vanilinio cukraus
1/2 šaukštelio cinamono
300 ml juodųjų serbentų uogienės
Paruošimas:
1. Ištirpdyti margariną. Dubenyje sumaišyti miltus, cukrų, kepimo miltelius, cinamoną, vanilinį cukrų, supilti margariną ir išmaišyti tešlą iki birios trupinių masės.
2. Įkaitinti orkaitę iki 190°C.
3. Silikoninį kepimo indą padengti 2/3 trupininės tešlos, lengvai spustelint, kad trupiniai sukibtų.
4. Ant trupininio pagrindo supilti serbentų uogienę (tinka ir šviežios ar šaldytos trintos uogos) ir tolygiai paskirstyti.
5. Ant viršaus tolygiai suberti likusius tešlos trupinius.
6. Pašauti pyragą į orkaitę ir kepti 20 minučių.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą