Šiandien, kovo 17-ąją švenčiama šv. Patriko diena - per ją žaliai nusidažo ne tik Vilnelė, bet ir... pietūs! Siūlome šia proga pasigaminti gražios pavasariškos spalvos paprastutį patiekalą!
Reikės (1 porcijai):
makaronų su špinatais
geros saujos šviežių špinatų
šaukštelio kaparėlių
5 žaliųjų alyvuogių
1/4 svogūno
1 skiltelės česnako
šaukšto vegan grietinėlės
prieskonių (druska, pipirai, raudonėliai, bazilikai)
alyvuogių aliejaus
Paruošimas:
Užkaisti virti makaronus, o per tą laiką, kol jie išvirs, paruošti padažą.
Sukapoti česnaką ir svogūną. Į kelias dalis perpjauti alyvuoges.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir pakepinti česnaką ir svogūną. Šiems apkepus, suberti alyvuoges, kaparėlius, špinatus, įpilti augalinės grietinėlės, suberti prieskonius ir pamaišant troškinti iki 5 minučių.
Viskas! Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą