2016 m. gruodžio 14 d., trečiadienis

Bruschetta su artišokais


Reikės: 

4 riekių ciabatta duonos
4 artišokų širdžių
12 špinatų lapelių
gabalėlio vegan sūrio
2 šaukštų kapotų pomidorų
1 skiltelės česnako
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
trupučio druskos

Paruošimas:

Smulkiai sukapoti česnaką ir sumaišyti su aliejumi ir druska. Ištepti mišiniu duonos riekeles.
Supjaustyti į kelias riekeles artišokus. Sutarkuoti vegan sūrį.
Duonos riekeles 3-5 minutes apkepti iki 170°C įkaitintoje orkaitėje. Tada jas ištraukti, ant jų kloti špinatus, apdėlioti artišokais, trintais pomidorais ir pabarstyti vegan sūriu. Vėl pašauti į orkaitę ir pakepti dar 1-2 minutes.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą