2016 m. rugsėjo 27 d., antradienis

"Infinity foods" pusryčių dribsniai su karijų riešutais

Pastaruoju metu vis daugiau kalbama apie pusryčių svarbą žmogaus organizmui ir gerai jo būklei palaikyti. Tikrai ne visas maistas tinka pusryčiaujantiems - rytiniai užkandžiai turi turėti daug angliavandenių ir šiek tiek baltymų, o be to, ant pusryčių stalo dažnai atsiduriantys pieno gaminiai, sausi pusryčiai ar sultys turi daugybę pridėtinio cukraus, kuris nėra pats geriausias žmogaus draugas (kad ir koks viliojantis bebūtų...).

Galbūt kartais po pietų jaučiatės mieguisti ir pavargę? Ar žinote, kad dėl to veikiausiai kalti jūsų mitybos įpročiai ir pusryčių nevalgymas? Tiesiog jūsų organizmas po ilgo nevalgymo apsidžiaugia pagaliau gavęs maisto ir meta visas jėgas jo virškinimui ir kuo greitesniam įsisavinimui. Ten ir nukeliauja visa energija, o jūs sėdite ant kėdės, žiovaujate ir svajojate apie pietų miegą...


Norėdami sveikų, sočių ir maistingų pusryčių, išbandėme "Livinn" siūlomus "Infinity foods" dribsnius su karijų riešutais ir spanguolėmis. 

Kaip visada pažintį su produktu pradedame nuo etikečių skaitymo. O tą daryti tikrai verta: štai imi ir sužinai, jog "Infinity foods" - dar 1971-aisiais įsteigtas darbininkų kooperatyvas, kuris priklauso visiems jo nariams ir yra jų pačių valdomas tiesioginės demokratijos būdu. Taigi, valgydami šiuos dribsnius remiate kooperatyvų judėjimą ir socialiai atsakingą verslą! 

Dribsniuose nėra jokių genetiškai modifikuotų organizmų, o visi ingredientai, kas be ko, ekologiški. Juose randame: kelių rūšių avižų, miežių dribsnių, kepintų kviečių dribsnių, razinų, džiovintų spanguolių, kurios pasaldintos ne cukrumi, o obuolių sultimis, karijų riešutų, saulėgrąžų sėklų, datulių ir migdolų gabalėlių. Ir viskas! Daugiau nieko!


Dribsnius užpilu kokosų pienu, palaukiu, kol išbrinks ir ragauju. Iš karto sužavi tai, jog nejaučiu beprotiško saldumo, kuris dažnai palydi valgant kitokius pusryčių dribsnius (o po to pusryčius palydi sugar rush). Smagu, jog dribsniai įvairūs, todėl pusryčių lėkštė paįvairinta spalvomis ir tekstūromis. Razinos nedominuoja (valio! su jomis seniausiai susipykau ir nežadu susitaikyti), o karijų riešutų lėkštėje tikrai daug - ne tik dėl "kvapo" ar "vaizdo", kaip kartais pasitaiko kitų pusrytinių dribsnių pakuotėse. Sukramsnoju pusryčių lėkštę lėtai, neskubant (kur ir paskubėsi - žandikauliams darbo kramtyti tikrai nemažai) ir keliauju prie dienos darbų sočiai ir maistingai papusryčiavusi.

Todėl jei norite dieną pradėti nuo tokių pačių pusryčių, skubėkite juos įsigyti - šią savaitę visiems pusryčių dribsniams Livinn taiko 20 procentų nuolaidą! O tada pilkite lėkštėn augalinio pieno ar jogurto ir skanaukite!

Livinn parduotuves rasite:

Vilniuje -
PPC „Akropolis”, Ozo g. 25
PC „GO9“, Gedimino pr. 9
Vilniaus g. 15
PC „Panorama”, Saltoniškių g. 9
„Rimi Hypermarket”, Žirmūnų g. 64
PC „Maxima”, Mindaugo g. 11
PC „BIG”, Ukmergės g. 369
Kaune -
„Hyper Maxima XXX”, Savanorių pr. 255
PLC „Mega”, Islandijos pl. 32
PPC „Akropolis”, K. Mindaugo pr. 49
Klaipėdoje -
PPC „Akropolis”, Taikos pr. 61
Šiauliuose -
PPC „Akropolis”, Aido g. 8
Panevėžyje -
PC „IKI“, Ukmergės g. 18

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą