2016 m. balandžio 28 d., ketvirtadienis

BurBur: burokėlių burgeris


Reikės:

2 vidutinio dydžio virtų burokėlių
1/2 puodelio mirkytų lęšių
2 šaukštų [bet kokių] miltų
2 skiltelių česnako
2 šaukštų lukštentų saulėgrąžų
druskos
mėgstamų prieskonių
aliejaus kepimui

sumuštinių bandelių
mėgstamo padažo
riekelės vegan sūrio
mėgstamų daržovių
mėgstamų žalumynų ir salotų

Paruošimas:

Sutrinti burokėlius, lęšius ir česnakus trintuvėje iki vienalytės masės. Įberti pagal skonį druskos, prieskonių, saulėgrąžų, miltų ir gerai išmaišyti.

Nusiplauti ir susipjaustyti daržoves, kurias naudosite konstruoti savo BurBurgerį.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudrėkinus rankas suformuokite BurBurgerio paplotėlį ir kepkite ant vidutinės ugnies apversdami, kol taps standus.

Patepkite burgerių bandeles mėgstamu padažu ir iš paplotėlio, daržovių ir vegan sūrio sudėkite burgerį. Pakepkite porą trejetą minučių krosnelėje ar įkaitintoje orkaitėje. Po to atvožkite ir "paturbinkite" jį ir žalumynais. Aaarba pašildykite tik bandelę ir konstruokite savo BurBurgerį su šviežiomis daržovėmis!

Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą