2015 m. spalio 9 d., penktadienis

Keptos baravykų salotos


Reikės:

1 stiklainėlio baravykų (tinka virti, sūdyti, marinuoti, šaldyti)
1 didžiulės morkos
1 mažo svogūno
1/3 stiklinės aliejaus
žiupsnio druskos
pipirų

Paruošimas:

Susmulkinti svogūną, sutarkuoti morkas. Įkaitinti keptuvėje aliejų ir jame apkepinti svogūnus bei morkas. Morkoms suminkštėjus, suberti grybus (atšildyti prieš kepant, jei naudojate šaldytus), įberti druskos, pipirų bei maišant patroškinti.

Salotas galima valgyti vienas ir šaltas, galima valgyti karštas su virtomis bulvėmis. Tokios salotos (ypač pabarstytos kanapių druska) puikiai tinka ir ant Kūčių stalo!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą