2015 m. rugsėjo 7 d., pirmadienis

"Amisa" traškios duonelės

Visiems, kas nemėgsta duonos gaminių, kas laikosi dietų, kas serga celiakija arba tiesiog šiaip jaučia neapykantą kviečiams, traškios duonelės veikiausiai jau yra tapę įprastu bei dažnu maistu. Dažniausiai mano lėkštėje duonelės atsiduria kai keliauju ir reikia vežtis drauge kažką, kas svertų nedaug, būtų sotu ir greit negestų. Taigi, išeitis kaip ir aiški.

Tačiau "Amisa" traškias duoneles su daržovėmis paragavau ne keliaudama, o tiesiog vieną nuobodų ir vėsų lietuviško rudens rytą, kuomet tingėjau darytis pusryčius, o šaldytuve kelias dienas būti suvalgomas laukė namų gamybos ajvaras


Visada ragauti maistą pradedu nuo etikečių skaitymo (galbūt "blogas įprotis", kuomet skaitai visas etiketes ir aiškiniesi, ar produktas veganiškas, ar ne?). Ir čia pasitinka intriga - duonelių sudėtyje be tokių įprastų produktų kaip ryžių, kukurūzų ir žirnių miltai, rasime ir svogūnų, pastarnokų, morkų, petražolių, laiškinių česnakų, gelsvės bei bulvių. 

Sudėtis nemeluoja - ragauju duonelę ir iš tiesų jaučiu visą daržovių skonių puokštę. Tepu ant duonelės ajvarą ir džiaugiuosi - ne tik mano užtepas pavykęs, bet ir puikiai dera su duonele bei padeda vienas kitam atskleisti savo skonius.

Amisa traškios duonelės su daržovėmis. 100 g, 2,80 €

Papusryčiavusi pasigilinu į gražią duonelių dėžutę ir paskaitau kas gi ten pripasakota. Gamintojai sako, jog šios duonelės pagamintos tam, kad būtų šiek tiek kitokios. Mes suprantame, kad kiekvienas kūnas - unikalus, todėl sukūrėme produktą, kuris tinka visiems individams. Mūsų produkte suderinta sielos ramybė su grynu malonumu, dėl ko "Amisa" yra tobulas pasirinkimas jūsų gyvenimo būdui. Tai maistas, kuris puikiai jums tinka. Ir gamintojai nemeluoja - duonelių sudėtyje nėra gliuteno, kviečių, mielių, jos veganiškos, organiškos ir turi mažai riebalų. Sunku sugalvoti kam gi jos ir netiktų!

Ieškokite "Biotekoje":
Vilnius, Klaipėdos g. 3 arba PC "Ozas"
Kaunas, PC "Akropolis"
Klaipėda, PC "Herkaus Galerija"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą