2015 m. rugpjūčio 8 d., šeštadienis

"Nirwana vegan" šokoladas

Kas gali būti geriau už veganišką pienišką šokoladą?

Ogi veganiškas pieniškas šokoladas su įdaru!

Labai džiaugiausi kramsnodama ryžių pieno šokoladą, tačiau džiaugsmas buvo dar didesnis, kuomet gelbėdama šokoladą nuo karščio (taip, visur taip karšta, jog šokoladas lydosi neprašytas...) išpakavau antrąją "Rapunzel" vegan šokolado plytelę. Koks būdas gelbėti šokoladą nuo karščio geresnis nei šokolado perkėlimas iš pakuotės į burną? : )

Rapunzel "Nirwana Vegan" ryžių pieno šokoladas su triufelių įdaru.
100 g, 3,10 €
Gelbstint šokoladą, burną užliejo malonus, švelnus bet ne per saldus skonis. O kandant gabalėlį laukia siurprizas - minkštas triufelių skonio įdaras. Šokolado kūrėjams vėlgi pavyko puikiai subalansuoti jo sudėtį: įdaro tik tiek, kiek reikia ir ne daugiau - nereikia svarstyti, ar valgai šokoladą su triufeliais ar triufelius šokolade (kas dažnai pasitaiko Lietuvos šokolado gamintojų tarpe).

Kiek teko girdėti iš "Biotekos" atstovų, "Rapunzel" veganišką pienišką šokoladą pradėjo gaminti visai neseniai, tačiau jis jau tapo viena populiariausių ekoparduotuvės prekių - ir visiškai nesunku suprasti kodėl. Skanus, kokybiškas, veganiškas (todėl, žinoma, tinka ir pieniško šokolado mėgėjams, netoleruojantiems laktozės). Ko daugiau reikia?..

Daugiau galima tik pasvajoti - galbūt atsiras panašus šokoladas, tik ne su triufelių, o mėtiniu įdaru?..


Ieškokite "Biotekoje":
Vilnius, Klaipėdos g. 3 arba PC "Ozas"
Kaunas, PC "Akropolis"
Klaipėda, PC "Herkaus Galerija"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą