2015 m. rugpjūčio 27 d., ketvirtadienis

"Biona" Cocobella šokoladinis kokosų sviestas

Tikrą smagurį papirkti nesunku - viskas, ko reikia - tik truputis šokolado!

Tikrą smagurį taip pat galima ir nustebinti, tačiau tą padaryti kiek sunkiau. Bet atidarytas stiklainėlis "Chocobella" šokoladinio kokosų sviesto tą tikrai sugebėjo padaryti.

Biona Cocobella šokoladinis kokosų sviestas, 250 g

Ant etiketės parašyta - kokosų sviestas skirtas naudoti kaip užtepams arba į trintų vaisių ir uogų kokteilius ("for spreading and smoothies"). Žinoma, pradedu nuo "teplionių" ir pamėginu jį užtepti ant duonos riekės. Ėė, čia sunkesnis darbas, nei atrodė, kadangi sviestas sukasi aplink peilį ir niekaip "nelimpa" prie duonos. Apžiūriu atidžiau stiklainėlį ir randu po lietuviška etiketę pasislėpusią anglišką instrukciją - jei sviestas tepasi sunkiai, siūloma dešimt minučių stiklainėlį palaikyti karštame vandenyje. Tą ir padarau. Sviestas kiek suskystėja, tačiau tepasi vis tiek nenoriai. Na, ir tegul, vis tiek aš jį suvalgysiu! Dedu nedailią riekę burnon ir ragauju. O skonis - nuostabus! Maloniai saldus šokoladas bei jame pasislėpęs kokosas. Už tokį derinuką galima atleisti ir tuos "ožius" dėl tepimosi. Bijau, kad jei šis sviestas stovėtų kur panosėj, iškabliuočiau visą tiesiog pirštu. Todėl paslepiu giliai lentynoje, iki kito karto.


Kitą kartą nutariu pamėginti antrą siūlomą būdą - įdėti sviesto į kokteilį. Pusryčiams imu trejetą bananų, pusę stiklinės sojos pieno, šaukštą šokoladinio kokosų sviesto ir trinu trintuvėje. Prieš trintuvės peiliukus sviestas "ožių" nebevarinėja ir ištirpsta bananų gėrime. Saldus, labai saldus pusrytinis gėrimas su smagiu šokolado skoniu bei juntamomis kokosų užuominomis. Tačiau to ir reikia, kad visą dieną po to skirtum intensyviam protiniam darbui, ar ne?

 
Ieškokite "Biotekoje":
Vilnius, Klaipėdos g. 3 arba PC "Ozas"
Kaunas, PC "Akropolis"
Klaipėda, PC "Herkaus Galerija"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą