Reikės:
1 vidutinio svogūno
1 pankolio (ne sėklų, o pačios daržovės)
3 vidutinių morkų
3 skiltelių česnako
1 šaukštelio garam masalos
1 litro daržovių sultinio
alyvuogių aliejaus
druskos
jei mėgstate aštriai - čili dribsnių
Paruošimas:
Smulkiai sukapokite svogūną, česnaką ir pankolį, sutarkuokite morkas stambia tarka.
Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Jam įkaitus, apie 5 minutes kepinkite svogūną ir česnaką.
Šiems apkepus, suberti masalos prieskonius, druską. Gerai išmaišykite. Kuomet prieskoniai ims skleisti malonų kvapą, suberkite pankolį ir morkas. Išmaišykite, uždenkite dangčiu ir patroškinkite apie 5 minutes.
Suberkite troškintas daržoves į puodą su sultiniu ir virkite 20 minučių.
Išvirus sutrinkite trintuve.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą