2015 m. birželio 15 d., pirmadienis

Tofuline Pearl ledai

Kuo toliau, tuo labiau Lietuva panašėja į Europos valstybę: daugėja gyvūnams draugiškų kavinukių, daugėja kavinukių ir restoranų, siūlančių kavą ir užkandžius veganams - tik atlyginimais, deja, vis dar "velkamės uodegoje" : )
Tačiau tuoj nebereiks lakstyti per kelis miestus ieškant kokių "retesnių" veganiškų skanėstų - anksčiau tekdavo važiuoti vegan ledų iš Kauno į Vilnių, į IKEA, todėl karts nuo karto vis patikrinu prekybos centrų šaldiklius - o gal atsirado?..

Avietiniai TofuLine Pearl ledai, 5 vnt., 4,99€
O šiandien - oplia - randu Prismoje TofuLine ledų! Vos nesukrykščiau iš džiaugsmo parduotuvėje! Aišku, Europinė kaina nepritaikyta Lietuviškam atlyginimui, tad ledais dažnai mėgautis neteks, tačiau kaip gi neparagauti bent kartelį, ypač po sekinančios ir karštos dienos?


Dėžutėje - penkios porcijos ledų, mano didžiam nusivylimui - visiškai mažulytės, tad tenka labai smarkiai kovoti su noru suvalgyti tuos ledus pora kasnių. Et, kad jos būtų bent dvigubai didesnės!.. Ledai skanūs, šokoladinis glaistas nėra įkyriai saldus, kaip dažnai pasitaiko. Visgi maloniai džiugina tokie skanumynai širdį : )

Todėl laukiu, labai laukiu, kada greta šių ledų atsiras ir TofuLine ledai vafliniuose indeliuose, o dar labiau - kol gerokai atpigs (turbūt labiau tikėtina nei kad ženkliai padidės atlyginimai, ar ne? : )

2 komentarai: