2015 m. birželio 29 d., pirmadienis

Sultenių salotos su avokadu ir pomidorais

Kaskart atėjus vasarai, tenka vis rečiau kaisti viryklę ir ką kepti ar virti - kai turguose ir balkone pilna šviežių daržo gėrybių, nekyla ranka gaminti termiškai apdorotą maistą, tad stengiuosi kuo daugiau energijos ir maisto medžiagų susirinkti iš įvairiausių salotų bei vaisių/daržovių kokteilių.

Todėl jūsų dėmesiui - paprastas, gaivus, greitas, lengvas, bet tuo pačiu ir gurgiantį skrandį puikiai užpildantis salotų receptas.



Reikės:

dėžutės salotinių sultenių
2 geltonųjų pomidorų
1 avokado
1/2 citrinos sulčių
1 šaukšto alyvuogių (ar kokių riešutų) aliejaus
pusės saujos kedro riešutų (ar įv. sėklų mišinio)
žiupsnelio druskos
šviežių žolelių (raudonėlio, baziliko)

Paruošimas:

salotas nuplauti, susmulkinti pomidorą, avokadą. Visus produktus gerai išmaišyti ir pateikti apšlakščius citrinos sultimis.

1 komentaras:

  1. Salotos atrodo labai skaniai ir lengvai pagaminamos. Išsisaugau receptą ir būtinai gaminsiu.

    AtsakytiPanaikinti