Kaskart atėjus vasarai, tenka vis rečiau kaisti viryklę ir ką kepti ar virti - kai turguose ir balkone pilna šviežių daržo gėrybių, nekyla ranka gaminti termiškai apdorotą maistą, tad stengiuosi kuo daugiau energijos ir maisto medžiagų susirinkti iš įvairiausių salotų bei vaisių/daržovių kokteilių.
Todėl jūsų dėmesiui - paprastas, gaivus, greitas, lengvas, bet tuo pačiu ir gurgiantį skrandį puikiai užpildantis salotų receptas.
Reikės:
dėžutės salotinių sultenių
2 geltonųjų pomidorų
1 avokado
1/2 citrinos sulčių
1 šaukšto alyvuogių (ar kokių riešutų) aliejaus
pusės saujos kedro riešutų (ar įv. sėklų mišinio)
žiupsnelio druskos
šviežių žolelių (raudonėlio, baziliko)
Paruošimas:
salotas nuplauti, susmulkinti pomidorą, avokadą. Visus produktus gerai išmaišyti ir pateikti apšlakščius citrinos sultimis.
Salotos atrodo labai skaniai ir lengvai pagaminamos. Išsisaugau receptą ir būtinai gaminsiu.
AtsakytiPanaikinti