2015 m. balandžio 20 d., pirmadienis

"Raw health" batonėlis

O štai ir paskutinė vegan produktų recenzijų serijos dalis - pasakojimas apie "Raw Health" batonėlį su datulėmis ir bertoletijų riešutais.
Jis pas mane užsigulėjo bene ilgiausiai, laukdamas tos lemtingos akimirkos, kada išalksiu ir neturėsiu ką užkąsti (arba būsiu per tingi kažką gamintis:) Laukė ilgai, nelaimingai, kol pagaliau ji atėjo!


Ir kada paragavau to batonėlio... ak, kodėl gi aš taip ilgai laukiau???
Šiaip nesu didžiausia energinių batonėlių gerbėja - juos valgau tada, kada "reikia", t.y. žinau, jog nespėsiu ar neturėsiu kur deramai papietauti, tačiau reikės nemažai energijos saviems reikalams tvarkyti ar darbams atlikti. Dažniausiai batonėliai man asocijuojasi su sausumu/lipnumu/saldumu, tačiau nė vieno iš šių man ne itin patinkančių bruožų ragautame batonėlyje neradau!

Raw Health Truly Juicy Žaliavalgiškas batonėlis su datulėmis ir bertoletijomis, 46 g, 2.32€

Bene tobulai jame subalansuota viskas: sotus, vos saldus (tiek, kiek saldžios jo sudėtyje esančios datulės) - dėl to nekyla noras užgerinėti batonėlį vandenį idant nuplauti likusį nesmagų saldumą gerklėje, prie kurio "kimba" žodžiai kalbant, taip pat minkštutėlis, tačiau nelipnus, taip pat ir ne nykiai sausas (ne veltui pavadinime įpinta - "truly juicy" - tikrai sultingas - galiu tą tik patvirtinti!).

Nė nepastebėjau kaip skrandyje atsidūrė visas batonėlis, o aš likau ne tik patenkinta jo skoniu, bet ir numalšinusi gurgiantį kirminą. Be jokių abejonių - tai skaniausias batonėlis, kokį esu ligi šiol valgiusi.

P. S. batonėlis ne tik veganiškas, bet ir ekologiškas bei žaliavalgiškas!


Ieškokite "Biotekoje":
Vilnius, Klaipėdos g. 3 arba PC "Ozas"
Kaunas, PC "Akropolis"
Klaipėda, PC "Herkaus Galerija"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą