2015 m. kovo 29 d., sekmadienis

Apie recenzijas

Norime priminti, jog "Ką valgo veganai?" yra puslapis, siekiantis populiarinti vegan mitybą ir gyvenimo būdą, dalintis vegan receptais, pristatyti Lietuvoje prieinamus vegan maisto produktus ir recenzuoti kavines ir restoranus, siūlančius veganišką maistą.

Kavinių ir restoranų recenzijos nėra užsakomos, už jas joks atlygis negaunamas - mums rūpi, jog meniu būtų daugiau nei vienas vegan pasirinkimas, o patiekalai būtų skanūs, jų kaina atitiktų kokybę ir kiekybę. 

Kiekviena išreikšta pastaba dėl kavinių ir restoranų meniu ar maisto yra kvietimas keistis ir tobulėti - tikime, jog visgi savininkai yra suinteresuoti klientų išlaikymu bei naujų klientų pritraukimu, todėl į pastabas turėtų reaguoti ne nepagrįstais kaltinimais, o pozityviais pokyčiais. 

Todėl nuo pat pirmųjų recenzijų siūlome patiems savininkams pasikviesti mūsų kolektyvą į svečius, paragauti ir įvertinti siūlomus patiekalus bei gauti naudingų pastabų, padėsiančių verslui klestėti. Taip pat visada atsakome į gautus laiškus su klausimais dėl meniu tobulinimo ar naujų vegan produktų įvedimo į rinką.

Galime pasidžiaugti, jog recenzijos yra skaitomos, į jas atsiliepiama ir informuojama apie visus pokyčius (tiek teigiamus, tiek neigiamus) veg-draugiškose maitinimo įstaigose. Tikimės, jog bėgant laikui recenzijų (kaip ir recenzentų) daugės, o vegan patiekalus siūlančių kavinių ir restoranų Lietuvoje skaičius didės!

Taigi, jei norite prisijungti prie veganų-gurmanų komandos, KVV puslapyje publikuoti savo recenziją, papasakoti apie vegan patirtis ne Lietuvoje ar pasikviesti įvertinti savo maitinimo įstaigą - rašykite privačią žinutę facebook arba el.p. kavalgoveganai.lt@gmail.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą