2015 m. vasario 23 d., pirmadienis

Ryžių trapučiai su šokoladu

Pamenu dar visai neseniai veganų facebook grupėse buvo diskutuojama apie "pakramtukus", t.y. maistą, kurį galima įsimesti ir kramsnoti dirbant, mokantis ar veikiant kitus dalykus, dėl kurių negalima pavalgyti namuose ar kavinėje.
Iš tiesų, veganų užkandžiams keliama nemažai reikalavimų - veganiška, maistinga, o dar jei ieškoti užkandžių be palmių aliejaus - išvis, misija neįmanoma!


Todėl paragauti "Amisa" ryžių trapučiai su šokoladu nudžiugino. Visų pirma dėl to, kad jie veganiški - su pienišku šokoladu, tačiau vietoj karvės pieno naudojamas ryžių. Grynas ryžių pienas nėra mano favoritas dėl "sausumo" pojūčio. Tačiau šokoladas buvo puikus. Neriebus ir neteplus, kaip būna pigiuose trapučiuose; trapučiai gausiai apibarstyti kokosų drožlėmis. Tačiau geriausias šių trapučių bruožas - kažkodėl jie neturi to keisto (ir mane nuo trapučių atbaidančio) kvapo, nelimpa įkyriai prie sauso gomurio, o palaimingai tirpsta burnoje... Mmmm... Taip net nepastebėjau, kaip sėdėdama su puodeliu arbatos, apsikrovus knygomis ir dokumentais, įveikiau pusę pakelio (viso pakelyje 6 trapučiai).

Ryžių trapučiai "Amisa" su pienišku vegan šokoladu, 105 g, 2,20 €
Tai va, jei suksit galvą, ką čia įsimesti į krepšį užkandžių, siūlau išmėginti!

Ieškokite "Biotekoje":
Vilnius, Klaipėdos g. 3 arba PC "Ozas"
Kaunas, PC "Akropolis"
Klaipėda, PC "Herkaus Galerija"

4 komentarai:

  1. O kokių pretenzijų turite palmių riebalams?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. http://ecovegangal.com/eat/vegan-101/item/1173-is-palm-oil-vegan?

      Panaikinti
  2. Dar noriu pridurti, kad siais trapuciais prekiauja ir Zirnio krautuvele, kuri yra Jeruzales RIMI. Vakar netycia radau ir buvau laaaabai nustebinta skonio. Tikrai yammmyy

    AtsakytiPanaikinti