2014 m. lapkričio 4 d., antradienis

Saldžiai aštrus daržovių ir tofu troškinys


Reikės:

1 paprikos,
1 baklažano,
1 pakelio tofu,
1/2 svogūno,
1 čili pipiro,
2/3 puodelio tailandietiško saldaus čili padažo,
rytietiškų prieskonių (naudojau singapūro karį),
mėgstamo garnyro (naudojau ryžių makaronus),
druskos,
aliejaus kepimui.

Paruošimas.

Supjaustyti daržoves. Į gilią ar wok keptuvę įpilti aliejaus, pakepinti svogūną ir čili. Suberti likusias daržoves, prieskonių, druskos ir patroškinti 5-7 minutes. Supjaustyti ir suberti tofu, supilti padažą ir patroškinti dar ~15 minučių.
Greta troškino galima pateikti bet kokį mėgstamą garnyrą - ryžių, makaronų ar kt.
Taip pat visada galima papildyti troškinį kitomis daržovėmis ar ūgliais, daigais.

Aštriai skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą