Dalinamės Ramintos receptu:
laukiniai ir plikyti ryžiai
konservuoti smulkinti pomidorai
česnakas
smulkinti rozmarinai
Provanso žolelių mišinys, pipirai, tinka bazilikas, mairūnai (ar kas tik po ranka)
alyvuogių aliejus / veganiškas lydytas sviestas
Į jau išvirtus laukinius ir plikytus ryžius pilam truputėlį virinto vandens, dedam ant ugnies ir dedam konservuotus smulkintus pomidorus, viską užverdam, dedame prieskonius: druską, pipirus, Provanso žolelių mišinį, rozmarinus.
Keptuvėje pakepiname česnaką - skaniau su veganiškas sviestu, bet jo neturint tinka ir aliejus (alyvuogių), tuomet keptuvės turinį dedame į puodą, gerai išmaišome ir viskas!
Norint, kad sriuba būtų tirštesnė pačioje pradžioje galima įdėti ryžių dribsnių.
O jei norisi sriubą praskiesti, tam tinka pomidorų sultys.
O jei norisi sriubą praskiesti, tam tinka pomidorų sultys.
P.S. nevirkit ryžių pomidorų tyrėje, nes nesulauksit dienos, kada jie suminkštės.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą