2014 m. spalio 30 d., ketvirtadienis

Avinžirnių troškinys su tortilijomis


2 porcijoms
Reikės:
pusės svogūno
morkos
paprikos
2 pomidorų
0,5 skardinės avinžirnių
(arba panašaus kiekio virtų avinžirnių)
porų
pomidorų padažo arba pastos
druskos ir kt. mėgiamiausių prieskonių
žalumynų
minkštų tortilijų


Paruošimas:

Supjaustyti svogūną bei morką, pakepinti juos ant silpnos ugnies keletą minučių. Sudėti avinžirnius bei papriką ir pakepinti, kol paprika suminkštės. Sudėti pomidorus, žalius porus bei viską pagardinti druska, pipirais ir kitais mėgiamiausiais prieskoniais. Neužilgo sudėti norimą kiekį pomidorų padažo arba pomidorų pastos ir dar truputį pakepinti, kol viskas gražiai sukimba. Išjungti ugnį ir sudėti žalumynus.

Tortilijas supjaustyti trikampėliais ir pakepinti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.

Patiekti kartu.
Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą