2014 m. liepos 10 d., ketvirtadienis

Kepti baravykai

Labai paprastas ir labai greitas miško gėrybių paruošimo būdas, kadaise nusižiūrėtas iš kolegės, užsiimančios kitokio nei kulinarinio pobūdžio kūryba.


Reikės:

Baravykų,
druskos,
aliejaus kepimui.

Paruošimas:

Nuplauti ir nuvalyti baravykus, tada supjaustyti juos riekelėmis išilgai. Įkaitinti keptuvėje aliejų, dėti grybų riekeles, apibarstyti druska ir pakepinti porą trejetą minučių. Tada apversti, vėl apibarstyti druska ir kepti porą trejetą minučių. Vartyti ir kepinti tol, kol grybai gražiai apskrus.
Mėgstantys traškią plutelę, kepdami grybus gali apibarstyti ir miltais.

Viskas!

Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą