2013 m. gruodžio 8 d., sekmadienis

Mildos avižinis bananų pyragas



Reikės:

2 puodelių avižų dribsnių,
2 šaukštelių kepimo miltelių,
žiupsnio druskos,
3 gerai sunokusių bananų,
1 šaukšto aliejaus,
1/4 puodelio cukraus,
 1 šaukštelio vanilinio cukraus.

Paruošimas:

Iš avižų sumalti miltus, sumaišyti juos su kepimo milteliais ir druska. Kitame inde sutrinti bananus, cukrų, vanilinį cukrų, aliejų. Viską suplakti iki kreminės konsistencijos. Sumaišyti su avižų miltais. Kepimo indą plonai ištepti aliejumi ir kepti orkaitėje apie 40 min 180°C. Šis pyragas keptas ~17cm skermens torto formoj. Iškepus pyragą galimą uždėti porą skiltelių šokolado ir palaikyti orkaitėje kol ištirps. Po to išteplioti :D ir apibarstyti skrudintomis kokosų drožlėmis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą