2013 m. rugpjūčio 1 d., ketvirtadienis

Martyno troškinys


Martyno indėlis į vasaros konkursą.

„Šito troškinio idėją pasiskolinau iš tokio bulgaro Atano, kuris vieną šeštadienio vakarą maišė tuos pačius produktus ir kepė juos orkaitėje. Kadangi nesu orkaičių mėgėjas, patobulinau receptą ir visą veiksmą perkėliau į keptuvę.

Šiam patiekalui reikia: 

3 vidutinių morkų, 
1 didelio baklažano, 
2 raudonųjų/žaliųjų/geltonųjų (priklausomai nuo politinių pažiūrų) paprikų, 
1 skardinės kukurūzų, 
ryžių (kokie tik patinka; pats vartoju rudųjų ir laukinių ryžių mišinį).


Paruošimas:

Morkas sutarkuoti burokine tarka ir kepti ant aliejaus. Baklažanus bei paprikas supjaustyti kubeliais ir sudėti kepti. Baklažanams gražiai parudavus, supilti kukurūzus. Galima įmaišyti ir šlakelį obuolių acto. Galiausiai viską sumaišyti su virtais ryžiais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą