Dar vienas Ugnės receptukas konkursui.
2 porcijoms
reikės:
2 burokų;
agurko;
gabaliuko imbiero;
šlakelio
citrinos sulčių;
saujelės
anakardžių riešutų;
krapų;
kelių baziliko lapelių;
svogūno
laiškų.
Paruošimas:
Iš vieno buroko
ir imbiero išspausti sultis. Kitą buroką ir agurką supjaustyti. Susmulkinti krapus, bazilikus ir
svogūnų laiškus, supilti juos į indą su burokais ir agurkais. Šias „salotas“
užpilti burokų-imbierų sultimis. Įpilti truputuką vandens.
Pasiruošti
„kefyrą“: anakardžius suplakti su vandeniu, įpilti truputį citrinos sulčių.
Kefyro į
šaltibarščius dėti pagal skonį: jeigu norisi tirštensių bei sotesnių – jo įpilti
daugiau, jei lengvensių – mažiau.
Jeigu norisi, galima šaltibarščius dar pagardinti druska bei pipirais.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą