Reikės:
didelis indelis natūralaus sojos jogurto;
1 l nesaldaus sojos pieno;
1 maišelis/stiklainis marinuotų burokėlių;
1 vidutinio ilgo agurko;
1 l nesaldaus sojos pieno;
1 maišelis/stiklainis marinuotų burokėlių;
1 vidutinio ilgo agurko;
svogūnų laiškų;
krapų;
žiupsnio juodosios Himalajų druskos;
virtų bulvių.
virtų bulvių.
Paruošimas:
Susmulkinti agurką, svogūnų laiškus ir krapus. Sumaišyti sojos jogurtą su sojos (ar kitu augaliniu nesaldžiu) pienu. Sukrėsti burokėlius, pjaustytą agurką ir smulkintus žalumynus. Įberti "kiaušiniškumo" suteikiančios druskos ir išmaišyti.
Patiekti su karštomis bulvėmis.
Skanaus!
nuostabus patiekalas! :)
AtsakytiPanaikintisojų jogurtą bei pieną pirkau prismoj.
O kam tas tofu reikalingas?;o
AtsakytiPanaikinti