Reikės:
3-4 stiklinių miltų;
1/3 stiklinės tiršto migdolų
pieno;
augalinio (palmių) ghee 200 g;
pusės stiklinės cukraus;
stiklinė tirštos uogienės;
1 a.š. kepimo miltelių.
Paruošimas:
Į migdolų pieną supilti cukrų ir išmaišyti. Cukrui ištirpus, į skystą masę supilti ištirpintą augalinį (palmių) ghee ir miltus su kepimo milteliais. Gautą tešlą gerai išminkyti ir iš jos suformuoti du atskirus tešlos gabalus,
kuriuos padėti kelioms valandos į šaldymo
kamerą. Į pasirinktą kepimo formą sutarkuoti vieną gabalą tešlos ir tolygiai išsklaidyti, supilti uogienę ir
tolygiai išskirstyti, ant viršaus sutarkuoti likusią tešlą. Kepti apie 25
minutes iki tol, kol gražiai paruduos.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą