Reikės:
100 g sojos dribsnių (~ 2 puodelius);
1 nedidelio svogūno;
3 šaukštų sėlenų;
3 šaukštų avižinių dribsnių;
1 nubraukto šaukšto krakmolo;
žiupsnelio druskos;
mėgstamų prieskonių (aš naudojau „maltos mėsos“);
maltų džiūvėsėlių;
aliejaus.
Paruošimas:
Soją, sėlenas, avižas ir krakmolą išmaišyti dubenyje su prieskoniais ir druska, užpilti karštu vandeniu ir palikti išbrinkti. Keptuvėje pakepinti smulkiai supjaustytą svogūną. Įmaišyti svogūną į kotletų masę. Formuoti kotletus ir apvoliojus džiūvėsėliuose, kepti keptuvėje su aliejumi.
Skanaus!
Labai skanu. Tik šiek tiek byra kepant. Beje, tinka ir kitokie dribsniai, naudojau rugių. O iš prieskonių dėjau mairūną, raudonėlį ir pipirus. Patiko net ir ne vegetarams :D
AtsakytiPanaikintiIts like, skaitai ir galvoji, ji juk turejo parasyti koks kiekis kotletu gausis is tokio kiekio produktu. Bet ji neparašė;D
AtsakytiPanaikintiVisi KVV receptai (jei neparašyta kitaip) skirti 2 asmenims.
PanaikintiO kiek pilti vandens?
AtsakytiPanaikintiSvarbiausia ne per mažai - perteklių visada galima nusunkti!
Panaikinti