2013 m. balandžio 21 d., sekmadienis

Sojos kepsneliai


Reikės (2-3 porcijoms): 

1 maišelio sojos kepsnelių (~10 vnt);
3 šaukštų majonezo;
3 didelių skiltelių česnako;
1 šaukštelio saldžiosios paprikos;
žiupsnelio krapų;
žiupsnelio juodųjų pipirų;
2 šaukštelių citrinos sulčių;
žiupsnelio druskos;
maltų džiūvėsėlių;*
aliejaus.

Paruošimas:

Sojos kepsnelius sudėti į dubenį ir užpilti verdančiu vandeniu. Jiems išbrinkus ir praaušus, ištraukti ir nusunkti. Pagaminti marinatą iš majonezo, prieskonių, citrinos sulčių ir druskos. Sumaišyti kepsnelius marinate ir palikti bent kelioms valandoms. Tada apvolioti kepsnelius džiūvėsėliuose ir kepti keptuvėje.

Skanaus!

* Jei džiūvėsėlius perkate parduotuvėje, atidžiai perskaitykite sudėtį -
jiems dažnai naudojami pieno produktai, tačiau galima rasti ir be jų.

2 komentarai: