2013 m. balandžio 26 d., penktadienis

Pupelių užtepėlė


Reikės:

virtų pupelių
aliejaus
druskos, pipirų ir kitų prieskonių
žalumynų (pasirinktinai)

Šiandien - labai soti, baltyminga ir itin paprastos gamybos užtepėlė, kurią pagardinę sėklom, žalumynais arba daigeliais, pasimėgausite pavasariu namie.

Užtepėlę esu bandžiusi daryti tik su baltom pupelėm, bet jei išmėginsite su kitokiomis, būtinai brūkštelkit apie tai komentaruose!

Į virtas pupeles įpilame šiek tiek aliejaus, paskaniname prieskoniais (dėl spalvos galima įdėti ciberžolės, kario arba džiovintos paprikos miltelių) ir sudedame žalumynus. Tuomet viską sutriname blenderiu, maisto kombainu arba sugrūdame grūstuve. Paragaujame ir, jei reikia, pridedame dar prieskonių. Viskas!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą