2013 m. balandžio 12 d., penktadienis

Grybų ir burokėlių mišrainė


Reikės:

1 stiklainio marinuotų burokėlių;
250 g marinuotų miško grybų
;
2 šaukštų majonezo;*
2 skiltelių česnako / 1 šaukštelio česnakų granulių;
žiupsnelio druskos

Paruošimas:

Nusunktus burokėlius, grybus ir susmulkintą česnaką sudėti į dubenį. Įkrėsti majonezo, įberti druskos ir išmaišyti.

Skanaus!

*Vegan majonezas - Vilniaus „Be cholesterolio“.
Majonezą nesunku pasidaryti patiems: sojos pieną/grietinėlę išplakti proporcija 1:2 su rapsų ar alyvuogių aliejumi.
Dėl skonio galima įmaišyti šaukštelį garstyčių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą