Reikės:
1 brokolio galvos;
1 pakelio kieto tofu;
2 vidutinių svogūnų;
2 nedidelių pomidorų;
didelės saujos špinatų;
1 puodelio sojos jogurto;
0,5 puodelio pomidorų tyrės;
0,5 puodelio pomidorų tyrės;
2 šaukštų augalinio ghee / aliejaus;
gabalėlio imbiero šaknies;
juodųjų garstyčių sėklų;
garam masala prieskonių;
čili pipirų;
ciberžolės;
žiupsnelio druskos;
šaukšto citrinos sulčių.
šaukšto citrinos sulčių.
Paruošimas:
Susmulkinti brokolio žiedyną ir nuplikyti verdančiu vandeniu. Supjaustyti svogūnus. Įkaitinti gilią keptuvę, ištirpdyti ghee / įpilti aliejaus. Jam ištirpus / įkaitus, suberti prieskonius. Išmaišyti ir suberti svogūnus. Supjaustyti pomidorus, tofu. Sutarkuoti imbierą. Visas daržoves ir tofu suberti į keptuvę su apkepusiais svogūnais. Įberti druskos. Supilti sojos jogurtą, pomidorų tyrę, citrinos sultis. Išmaišyti ir troškinti ant silpnos ugnies 10-15 minučių. Patiekti su mėgstamais ryžiais.
Skanaus!
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą