Reikės:
600 g tofu;
2/3 stiklinės manų kruopų;
1/2 stiklinės cukraus;
1 šaukštelio kepimo miltelių;
1/2 šaukštelio vanilinio cukraus;
žiupsnelio druskos;
1/2 šaukštelio cinamono;
žiupsnelio maltų džiūvėsėlių.
2/3 stiklinės manų kruopų;
1/2 stiklinės cukraus;
1 šaukštelio kepimo miltelių;
1/2 šaukštelio vanilinio cukraus;
žiupsnelio druskos;
1/2 šaukštelio cinamono;
žiupsnelio maltų džiūvėsėlių.
Paruošimas:
Su blenderiu sutrinti tofu ir cukrų, įmaišyti manus, prieskonius, kepimo miltelius. Ištepti skardą aliejumi, pabarstyti džiūvėsėliais, sukrėsti gautą masę. Įkaitinti orkaitę iki 200°C ir kepti apkepą ~20 minučių, kol gražiai pakils ir taps rusvas.
Patiekti su uogiene. Skanu valgyti ir šaltą.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą