2013 m. vasario 18 d., pirmadienis

Tofu apkepas



Reikės:

600 g tofu;
2/3 stiklinės manų kruopų; 
1/2 stiklinės cukraus;
1 šaukštelio kepimo miltelių;
1/2 šaukštelio vanilinio cukraus;
žiupsnelio druskos;
1/2 šaukštelio cinamono;
žiupsnelio maltų džiūvėsėlių.

Paruošimas:

Su blenderiu sutrinti tofu ir cukrų, įmaišyti manus, prieskonius, kepimo miltelius. Ištepti skardą aliejumi, pabarstyti džiūvėsėliais, sukrėsti gautą masę. Įkaitinti orkaitę iki 200°C ir kepti apkepą ~20 minučių, kol gražiai pakils ir taps rusvas.
Patiekti su uogiene. Skanu valgyti ir šaltą.

Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą