Reikės:
1 pakelio minkšto tofu;
3 puodelių sojos pieno;
~1 l moliūgo kubelių;
1 svogūno;
1/2 šaukštelio kario;
1/2 šaukštelio česnakų granulių;
1/2 šaukštelio malto muskato;
1/2 šaukštelio pipirų;
pagal skonį druskos;
pagal skonį čili pipirų.
~1 l moliūgo kubelių;
1 svogūno;
1/2 šaukštelio kario;
1/2 šaukštelio česnakų granulių;
1/2 šaukštelio malto muskato;
1/2 šaukštelio pipirų;
pagal skonį druskos;
pagal skonį čili pipirų.
Paruošimas:
Svogūną, tofu, moliūgą ir sojos pieną sutrinti blenderiu. Įdėti prieskonius. Supilti masę į puodą ir virti ant silpnos ugnies vis pamaišant apie 45 minutes.
Ši sriuba yra itin soti ir turi labai daug baltymų.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą