2013 m. sausio 29 d., antradienis

„Kišas“ su tofu


Reikės:

1 lakšto šaldytos sluoksniuotos bemielės tešlos;
alyvuogių aliejaus;
1,5 pakelio minkšto tofu;
pluošto špinatų (tinka ir šaldyti);
1 poro;
0,5 brokolio „galvos“;
prieskoninių žolelių;
druskos.

Paruošimas:

Sutrinti tofu, įmaišyti prieskonių, šlakelį alyvuogių aliejaus, druskos.
Susmulkinti špinatus, supjaustyti porus. Nuplikyti brokolį karštu vandeniu, susmulkinti. Įmaišyti į tofu masę daržoves.
Atšildyta tešla iškloti aliejumi pateptą kepimo indą, sukrėsti gautą tofu ir daržovių masę. Kepti įkaitintoje iki 190°C orkaitėje, kol tešla pakils ir parusvės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą