Balta mišrainė
Reikės:
5 didesnių bulvių;
3 morkų;
3 didesnių raugintų agurkų;
0,5 stiklinės marinuotų žirnelių;
1 svogūno;
3 šaukštų majonezo*
pagal skonį druskos, pipirų, krapų, petražolių.
Paruošimas:
Nulupti ir išvirti bulves bei morkas. Palikti atvėsti. Supjaustyti kubeliais agurkus, svogūną, morkas, bulves ir sudėti į dubenį. Supilti žirnelius, įkrėsti majonezo, pagardinti druska ir prieskoniais.
Raudona mišrainė
Reikės:
5 bulvių;
3 morkų;
1 stiklainio marinuotų burokėlių;
1 stiklinės virtų (arba 1 skardinės konservuotų) pupelių;
3 raugintų agurkų;
1 svogūno;
3 šaukštų majonezo;*
pagal skonį druskos, pipirų, krapų, petražolių.
Paruošimas:
*vegan majonezai: Vilniaus „Be cholesterolio“, „Salotų majonezas“, „Sojos majonezas“ - randami didžiuosiuose prekybos centruose, kitų rūšių galima įsigyti specializuotose sveiko maisto parduotuvėse.
Skanaus!!!
o čia tai naujieną sužinojau apie vegan majonezą! ačiū! : )
AtsakytiPanaikintizhy, gali ir namie pasidaryt - http://zalia-varna.livejournal.com/65366.html
AtsakytiPanaikinti