2012 m. gruodžio 18 d., antradienis

įdaryti pievagrybiai

Įdaryti pievagrybiai


Reikės:

1 dėžutės stambesnių pievagrybių (250 g);
3 skiltelių česnako;
2 šaukštų alyvuogių aliejaus;
pagal skonį druskos, krapų, petražolių, pipirų, mairūno.

Paruošimas:

Pievagrybius nuplauti, išlupti kotelius. Kotelius smulkiai supjaustyti, susmulkinti česnaką, įpilti aliejaus, įberti druskos ir prieskonių bei viską išmaišyti.
Įdaryti pievagrybių galvas gautu įdaru, sudėti į aliejumi išteptą kepimo skardą, uždengti aliuminio folija ir kepti 190º C orkaitėje apie 15 minučių.
Vasarą taip paruoštus pievagrybius galima kepti grilyje.

Skanaus!

2 komentarai: