2012 m. gruodžio 18 d., antradienis

Apie...



Šio tinklapio idėja – pristatyti visuomenei augalinę mitybą ir jos ypatybes, laužyti įsigalėjusius mitus apie veganišką mitybą, aktyviai dalintis veganiško maisto receptais, kurie padės atsakyti į klausimą „ką valgo veganai?“ bei paskatins išbandyti mūsų siūlomus patiekalus patiems. 

„Ką valgo veganai“ ne tik skelbia receptus, bet taip pat apžvelgia Lietuvoje siūlomus vegan maisto produktus, lankosi įvairiose maitinimo įstaigose, pristato ir įvertina jose siūlomą veganišką maistą.

Planuojame aktyviai bendradarbiauti su prekybos ir maitinimo įstaigomis bei siekti, jog kuo daugiau jų galėtų pasiūlyti pilnavertiškų augalinių patiekalų, kurie tinkami veganams, o tuo pačiu - ir vegetarams, visavalgiams, alergiškiems, netoleruojantiems laktozės ar sekantiems tikėjimo nurodytas mitybos taisykles.

Todėl esame pasiryžę atsakyti į visus klausimus, kurie kyla tiek praktikuojantiems veganams, pradedantiesiems veganams ar maitinimo įstaigoms bei krautuvėms, norinčioms į savo asortimentą įtraukti veganiškų patiekalų ar produktų.

1 komentaras:

  1. hey, paskaičiau įžanginį postą (kuris visai neblogas pasirodė) ir kilo kelios mintys,kaip jį būtų galima dar pagerinti, kurias parašysiu ryt, (dabar jau nebesiriša liežuvis ir per daug pinasi rankos).

    AtsakytiPanaikinti